top of page
PRAKTISCH

Verloop

In een eerste gesprek bekijken we samen wat jou hierheen brengt, waar je naartoe wil, wat je verwacht van psychologische begeleiding of coaching, etc. Je leert mijn aanpak kennen en kan aanvoelen of het klopt voor jou. We bekijken van daaruit of en hoe we verder gaan.

 

De duur van een traject hangt af van verschillende factoren en is niet echt te voorspellen. Soms volstaan 5 à 10 sessies, soms duurt het een stuk langer. In uitzonderlijke gevallen is één gesprek voldoende om weer verder te kunnen. Je kiest steeds zelf of je wil doorgaan rond bepaalde thema’s of dat je afrondt wanneer je voelt dat je weer verder kan. Ook het tempo en de frequentie stemmen we af op wat voor jou klopt.

Een sessie duurt meestal een uur, maar er kunnen ook gesprekken van anderhalf uur ingepland worden. Jouw voorkeur primeert.

Tarief

Een gesprek van een uur kost 70 euro. In uitzonderlijke gevallen kunnen we hier andere afspraken over maken.

Je kan op het einde van de sessie contant betalen of met de bancontact-app op je gsm. Deze laatste vind je terug in je bank-app of je kan hem apart via deze link downloaden.

Een afspraak kan je tot 24 u voordien kosteloos annuleren of verplaatsen. Daarna wordt de sessie in rekening gebracht.

Terugbetaling voor psychologische begeleiding

Omdat ik erkend psycholoog ben bij de Psychologencommissie is soms gedeeltelijke terugbetaling mogelijk. Deze is afhankelijk van het ziekenfonds waarbij je bent aangesloten. Zij zullen je zeker de juiste informatie kunnen geven.

Een algemeen overzicht kan je hier vinden.

Beroepsgeheim en privacy

Het spreekt voor zich dat jouw privacy belangrijk is voor mij en dat ik de nodige maatregelen neem om ze te beschermen. Zowel mijn beroepsgeheim, als de GDPR-wetgeving vormen hiervoor een wettelijke basis.

Meer hierover lees je hier.

"If you don't like

the road you're walking,
start paving another one"


Dolly Parton

​"Behoud wat goed is,

voeg toe wat nodig is en

laat los wat niet meer bij je past"


Rudy Vandamme

bottom of page